badkamermeubels

Badkamermeubels

De keuze van uw badkamermeubel hangt nauw samen met de wastafelopstelling. Functionele opbergruimte gaat heel goed samen met gebruikersgemak en design. De materiaalkeuze van de wastafel is bepalend voor welk badkamermeubel u kiest.

Bepaal zelf het uiterlijk van uw badkamer

Met het uiterlijk van de fronten, met greep of greeploos, bepaalt u voor een groot deel de uitstraling van uw badkamer. Stem uw badmeubel af op de rest van uw inrichtingswensen. Dat kan een sprekende vormgeving, opvallend van kleur, onderscheidend of een tijdloos ontwerp zijn. Uiteindelijk draait alles om de juiste balans. Kiest u voor een badkamerspiegel met geïntegreerde verlichting of heel functioneel voor een spiegelkast?

Klein of groot badmeubel?

De afmeting van uw badkamermeubel moet in harmonie zijn met de afmeting van de ruimte. Ruimtelijkheid geeft een gevoel van luxe. Hoeveel ruimte in de badkamer wilt u gebruiken voor het badkamermeubel? Daarnaast is het ook belangrijk hoeveel mensen van het badkamermeubel gebruik gaan maken. Heeft u klein gezin dan voldoet een kleiner meubel dan wanneer er ochtends 5 mensen gebruik moeten maken van de badkamer.

Bedenk goed hoeveel opbergruimte u nodig hebt. Past alles wat u nodig heeft in het meubel? Vervelend als er in uw nieuwe badkamermeubel te weinig opbergruimte zou zijn. Dat moet u vermijden. Met een paar trucs vergroot u de waardevolle opbergruimte en dat op plaatsen waar u het misschien niet vermoedt.

3 tips om functie met design te verenigen

  • Diepe laden.
  • Laden met hoge zijkanten.
  • Brede laden.

Maatwerk badkamer badmeubel

Heeft u een speciale wens voor het badkamermeubel dan kunt u deze op maat laten maken. De specialisten uit ons netwerk kunnen samen met u uw persoonlijke wensen bespreken en dit in een badmeubel verwerken. Uw eigen ideeën worden omgezet in een vakkundig eindresultaat. Badmeubels en maatwerk vormen daardoor een prima combinatie en creëren de ruimte waar u zich helemaal thuis voelt.

Optimaal de ruimte benutten

Een badkamer met schuine wanden, die erg klein is of een ruimte met veel nisjes en hoeken is vaak lastig in te delen. De vakmannen die bij ons netwerk zijn aangesloten zien dit als een uitdaging en zullen hun vakmanschap inzetten om uw ruimte optimaal te benutten. Zij kunnen het meubel of de badkamermeubels op uw interieur aanpassen en houden daarbij rekening met uw stijl, voorkeur voor kleuren of materialen.

Handig die breedtematen

De meeste badkamermeubels komen in standaard breedtematen. Dit is handig omdat er zo goed mee te werken is en er veel beschikbaar is voor elke ruimte. De kleinste standaard breedtemaat is 40cm voor een fonteinmeubel in de wc. De maten 60cm, 80- en 90cm zijn voor 1 persoon prima. De breedtemaat van 100cm is voor de kleinere badkamer waar 2 mensen gebruik van maken ideaal. De maten 120, 140cm en alles daarboven is voor 2 of meer personen.

Merken

Er zijn vele merken badkamermeubels beschikbaar op hedendaagse markt. Zoveel dat het voor de ‘normale man’ soms niet meer overzichtelijk is welke merken budget zijn en welke merken luxe. Een budget merk hoeft niet te betekenen dat het geen goed kwaliteitsproduct is. We onderscheiden de volgende merken:

Budget

  • Blinq
  • Cass

Prima

Design/Luxe

  • Luca
  • Bliss
  • Thebalux
  • Villeroy & Boch
  • Burgbad

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een firma die voor u een badkamermeubel kan plaatsen? Of wilt u graag een op maat gemaakt meubel voor uw kleine badkamer? Via onze offerteservice kunt u in contact komen met meerdere firma’s die in uw streek werkzaam zijn. Door het doen van een offerteaanvraag kan u meerdere prijsoffertes binnenkrijgen welke u vervolgens vergelijkt op prijs en levering. U zit nergens aan vast en de offerteservice is geheel gratis en vrijblijvend. Het inrichten van uw badkamer was nog nooit zo eenvoudig!

Heb jij een leuke toevoeging?