Hieronder vind u door onze partners gerealiseerd projecten. Hier kunt u wellicht tot inzichten komen en mogelijkheden zien voor uw eigen badkamerrenovatie. Al met al enkele leuke badkamerprojecten, waarbij de afwerking hoog is en de klant tevreden!

badkamerrenovatie met hout

Rustieke badkamer: respect voor de bouwstijl

Door gebruikt te maken van hout (afromasia), blijft de warme sfeer behouden, ondanks het gebruik van de koele zwart/wit kleuren.

wc renovatie

Gastentoilet: optimaal benutten van de ruimte

Een kleine verloren ruimte in een oud herenhuis werd getransformeerd in een gezellig gastentoilet met een moderne look.

badkamermeubel op maat

Maatmeubel badkamer: Rubberwood

Er werd naar een systeem gezocht om de wasmachine te verbergen. De badkamer specialist ontwierp een meubel op maat in Rubberwood, met extra opberglade.

kinderbadkamerrenovatie

Renovatie kinderbadkamer

Zowel de kinderbadkamer als de ouderlijke badkamer werd uitgewerkt in stijlvolle witte glas-mozaïek. De zeer ruime inloopdouche werd bezet met natuursteen.

kleine badkamer renoveren

Restyling badkamer: gedeeltelijke renovatie

De kleine ruimte in deze badkamer wordt optimaal benut: ruime inloopdouche, vrijstaand bad met vloerkraan en hangtoilet. De houten plankenvloer en indirecte verlichting zorgen voor een warm evenwicht met de strakke design van de toestellen.

herinrichten zolder badkamer

Herinrichting zolder als badkamer

Via de dressing in slaapkamer komen we in een zolderkamer die ingericht werd als badkamer voor de ouders. Nieuw badkamermeubel, bad + ommanteling, wc renovatie, nieuwe kranen en een spiegelkast.

landelijke badkamer

Landelijke badkamer: natuurlijke materialen

Er is gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen in harmonie met het rustieke karakter van het huis. Het badkamer meubilair is volledig maatwerk en afgewerkt met lambriseringen.

wastafel renovatie

Badkamer met maatmeubel

Corian-blad met ingebouwde lavabo’s op maat. Saillant detail is de manier waarop de kraan weggewerkt is. Erg modern en passend bij de rest van de woning.